Redenen die de prijs van de rollen van het kleurenstaal beïnvloeden

July 20, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Redenen die de prijs van de rollen van het kleurenstaal beïnvloeden

De belangrijkste reden die de prijs van de rollen van het kleurenstaal beïnvloedt: het moet het probleem van grondstoffen zijn. De kwaliteit van de platen van het kleurenstaal heeft een reusachtige verhouding met de anticorrosieve laag (gegalvaniseerde aluminiumlaag), verf, en productieproces. De kwaliteit van kleur met een laag bedekte die rollen door verschillende fabrikanten worden geproduceerd is absoluut Verschillend, is de levensduur ook verschillend. Dit is de reden waarom de prijs en de grootte van de platen van het kleurenstaal die hetzelfde kijken.

 

Het verwerkingsprocédé zal ook de prijs van de rol van het kleurenstaal beïnvloeden: ten eerste, wegens de verschillende die verwerking, bouw en installatiemethodes, is de plaat van het kleurenstaal op plaats wordt gebruikt ook verschillend; ten tweede, zijn het verwerkingsprocédé en de versie verschillend, is waterdicht maken resulteren in de vereiste rol die van het kleurenstaal het effect van corrosiebescherming ook verschillend.

 

Bijvoorbeeld, moeten sommige rollen van het kleurenstaal tijdens installatie worden geboord. Hoewel sommige waterdichte materialen voor behandeling in de verdere bouw kunnen worden gebruikt, als de behandeling niet op zijn plaats is, of de waterdichte materialen niet gekwalificeerd zijn, zal er nog de problemen van de waterlekkage zijn, zodat is het noodzakelijk om 470 de naadsysteem van het Type360° verticaal slot te gebruiken en andere rollen van het kleurenstaal, dit probleem kunnen gemakkelijk worden opgelost, omdat er zulk een probleem is, de prijzen van verschillende types van het staalrollen van de dakkleur zijn ook verschillend.

 

De plaats van gebruik beïnvloedt de prijs van het staalrollen van de dakwerkkleur: Er zijn vele types van kleur met een laag bedekte staalplaten, hoofdzakelijk omdat zij speciaal voor verschillende gebieden, milieu's en gebruik worden ontworpen. Moeten de woestijn droge gebieden en kust natte gebieden, de zuur-basis zoute gebieden en de gewone gebieden, de milieu's met zware chemische corrosie en de algemene milieu's in het type van de te gebruiken deklaag van het kleurenstaal verschillend zijn, zodat zal de prijs van het staalrollen van de dakkleur verschillend zijn. het verschil.