Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd.

  • China Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Andere
Merken rigang staal
Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet >1000000
Opgericht Jaar 2007
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Co. van het Metaalproducten van de Wuxischroef, Ltd.was in 2007 wordt gevestigd, gelegen in Shandong-Provincie, met superieure geografische plaats en geschikt vervoer dat. Hoofdzaken: gegalvaniseerd koolstofstaal, GL, PPGI, PPGL, kleur-met een laag bedekte rollen, bladen, pijpen, stralen, hoeken, kanalen en andere staalproducten en diepe verwerkingsdienst. Onze producten worden uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika, Australië en andere regio's, vormt een mondiaal marketing net. De moderne openluchtopslag op grote schaal en de binnenopslag zijn opstelling in ons bedrijf geweest, en 20.000 ton beschikbare goederen is voorbereid. „Verlenend Kwaliteitsproducten, de Uitstekende Dienst, Concurrerende Prijzen en Snelle Levering“ wij verheugen ons op zelfs meer samenwerking met klanten overzee die op wederzijdse voordelen wordt gebaseerd. Gelieve te voelen vrij om ons voor meer informatie te contacteren.

 

Geschiedenis

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

 

 

China Wuxi Screw Metal Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De industrieervaring meer dan 20 jaar.
Productie capaciteit-meer dan 5000 Ton per maand.
Verzending van goederen-meer dan 30 landen wereldwijd
Wij hebben het geschiktste vervoer en de snelle levering.
Wij hebben hoge technische productielijn met hoogste kwaliteitsproducten
Wij hebben winst hoge reputatie die op beste kwaliteitsproducten wordt gebaseerd.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 15 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Laat een bericht achter